Informacja prasowa: Inteligentne liczniki działają i są wdrażane

Czy wiesz, że od 2019 roku ESB Networks wymieniło do tej pory ponad 250 000 standardowych liczników energii elektrycznej na nowe inteligentne liczniki?

Liczba ta rośnie z każdym dniem w ramach krajowego pięcioletniego planu wdrożenia ponad 2,4 miliona inteligentnych liczników w całym kraju.

W Electric Ireland cieszymy się, widząc ten ciągły rozwój, ponieważ wiemy, jak ważne są inteligentne liczniki, jeśli chodzi o umożliwienie naszym klientom dokonywania pozytywnych zmian w zakresie działań klimatycznych i zmniejszania śladu węglowego Irlandii. A teraz, gdy w końcu są na żywo, jesteśmy gotowi pomóc każdemu, kto go ma, jak najlepiej go wykorzystać.

Jeśli w Twoim domu nie zmodernizowano jeszcze licznika energii elektrycznej do inteligentnego, to w porządku – pojawi się w najbliższej przyszłości. Nie musisz się z nami kontaktować, ponieważ jak tylko dowiemy się, że jest zainstalowany, skontaktujemy się z Tobą, aby pomóc Ci zobaczyć energię elektryczną w zupełnie nowym świetle. Wraz z uruchomieniem naszej gamy planów Home Electric + dotyczących inteligentnych liczników na żywo, jesteśmy liderem, oferując innowacyjne nowe inteligentne korzyści i usługi dla irlandzkich odbiorców energii elektrycznej, takie jak:

• Dokładne rozliczenia miesięczne w wybranym przez Ciebie terminie.
  • Spersonalizowane spostrzeżenia dotyczące energii.
  • Możliwość wyboru planu cenowego według czasu użytkowania dostosowanego do Twojego stylu życia.

Kiedy pojawi się Twój inteligentny licznik, możesz wybrać, do którego Home Electric + planujesz się przenieść, dowiedzieć się więcej o tym, jak korzystasz z energii elektrycznej i zobaczyć, gdzie możesz wprowadzić zmiany, aby zaoszczędzić więcej, a wszystko to przy zachowaniu tej samej wysokiej stopy dyskontowej.

Razem jesteśmy jaśniejsi.

Jeśli każdy klient Electric Ireland wspólnie wprowadzi niewielkie zmiany w swoim własnym zużyciu energii elektrycznej, wszyscy możemy pomóc Irlandii osiągnąć cel redukcji emisji dwutlenku węgla o 7% każdego roku i przejść w kierunku bardziej zrównoważonej przyszłości energetycznej.

Z poważaniem,

Zespół Electric Ireland